Obooi Lingerie

Klantenservice   Contact


Ben jij al klaar voor Valentijnsdag?


Istock 000011796998large

Zondag 14 februari is het weer Valentijnsdag. Voor ons vrouwen betekent dit een speciale dag waarop je hoopt verrast te worden. De meeste mannen hebben er vaak wat minder emotie bij. Hoe bereik je dat je je man/vriend stimuleert om Valentijnsdag speciaal te maken?

Het is helemaal niet gezegd dat Valentijnsdag vanuit de man moet komen, ook al denken velen van ons wel zo. Maar jij kunt best de eerste stap zetten.

Een cadeautje om uit te pakken
Omdat Valentijnsdag dit jaar op een zondag valt, is het natuurlijk heel leuk om deze dag met een lekker ontbijtje te beginnen. Liefde gaat bij de meeste mannen door de maag, maar het eten brengen in een leuke (sexy) outfit zal hem meteen wakker maken. Hierbij kun je kiezen voor een setje met jarretels, een korset, ondergoed met een doorschijnende nachtjapon. Zo ben jij zelf het cadeautje om uit te pakken.

Voor diegenen die dat allemaal net wat te spannend vinden; een nieuw lingeriesetje in een mooie kleur is natuurlijk ook leuk (nieuw ondergoed staat bovendien het mooist!). 

Ook de afsluiting van de dag is belangrijk
Aan het eind van deze dag verras je je man/vriend met een uitgebreid diner en een kamer vol kaarsjes. Of voor diegenen onder ons die wat minder tijd hebben, zorg dat je het gezellig hebt gemaakt en de tafel leuk hebt gedekt met een (of niet) zelf gemaakt diner. Als je het in de ochtend nog niet gedaan hebt, kun je natuurlijk ook hier kiezen voor een sexy outfit of een mooi lingeriesetje. De avond kan misschien net wat fijner voelen doordat er dan geen daglicht meer is.

Intieme cadeautjes
Met een goede voorbereiding en een mooi lingerie setje weet jij natuurlijk al waar de avond gaat eindigen. Kies voor deze speciale dag voor een uitgebreid voorspel en geef je liefdesleven een boost. Daarbij is een seksspeeltje zoals een dildo (voor de vrouw) of een masturbator (voor de man) een absolute aanrader. Een dildo kopen of een opblaaspop kopen is online een fluitje van een cent. Je kunt ze zelfs volledig discreet en anoniem bestellen.

Voel je fijn!
Natuurlijk kun je van alles plannen en voorbereiden maar het aller belangrijkste is dat je er plezier mee beleeft! Lach, doe alles met rust en zorg dat jullie niet te veel op de planning hebben staan.

Dit zal een Valentijnsdag zijn die je man/vriend voorlopig niet zal vergeten. Dit geeft natuurlijk een leuke boost aan jullie relatie en wie weet verwent jouw man je volgend jaar met een leuk cadeautje of iets extra’s!

Laat je inspireren!
Kijk eens in onze webshop bij rode lingerie of zwarte lingerie. En verras je geliefde!<< Ga terug naar het blog overzicht