Obooi Lingerie

Klantenservice   Contact


Weer of geen weer!


Sophie obooi

Afgelopen zomers kon ik er niet omheen, al mijn vriendinnen waren fan en ik kon niet anders dan hun lof over de Cosabella bandeaus aanhoren. De kanten topjes werden onder wijde tanktops gedragen of werden geshowd in combinatie met taillerokjes, blote benen en sandaaltjes.

Ik ben misschien niet zo’n early adopter, een laatbloeier of hoe je het ook wil noemen en hoewel de lofzang rondom deze kleurrijke wondertjes met de wintermaanden op komst een beetje was afgenomen, ben ik nu één van de Cosabella bandeau-fans geworden!

Nadat ik op obooi.nl (hoe leuk is de vernieuwde site?!) een exemplaartje had besteld belandde hij op mijn deurmat. Helemaal blij met mijn nieuwe aanwinst keek ik naar de weersverwachtingen voor de komende tijd… Ik had het kunnen weten, dat voorspelde weinig goeds en een gelegenheid om me ook een aan Cosabella-combi te wagen leek uit te blijven.

Een vakantie naar de zon waar niets verhullende outfits gepast zijn zat er helaas even niet in, dus moest ik creatief zijn. Ik zou wel eens laten zien dat ik nu ook bij de club hoorde! Gelukkig duurde het niet heel lang voor ik in mijn kast vond wat ik zocht: hoge jeans, see through top en colbert. Tadaa! Regenachtig herfstweer en ik heb mijn Cosabella bandeau in zicht!

Ben benieuwd wat de andere Cosabella-fans (lees: mijn vriendinnetjes) gaan doen….<< Ga terug naar het blog overzicht